Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
Simularea în județul Constanța va începe la ora 12.00
Marți, 01.04.2008,  11:45

Astăzi, 1 aprilie, ora 12, în județul Constanța, va începe exercițiul de simulare a măsurilor de securitate întreprinse pentru vizita Președintelui Statelor Unite ale Americii, George W. Bush.

Timp de două ore vor fi în vigoare toate restricțiile instituite pentru întâlnirea bilaterală România-SUA. Deplasarea coloanei oficiale se face pe un traseu securizat până la sosirea acesteia în stațiunea Neptun.

În Municipiul Constanța circulația rutieră va fi deviată doar pe durata tranzitării orașului de către coloanele oficiale.

Autoritățile recomandă conducătorilor auto să evite deplasarea cu autovehiculul în zonele bulevardelor 1 Decembrie 1918, 1 Mai, Tomis și șos. Mangaliei.

Astăzi, în intervalul 12.00 - 14.00 și mâine, 2 aprilie, parcarea și staționarea autovehiculelor este interzisă în Municipiul Constanța, pe traseul Mihail Kogălniceanu - Constanța - Neptun.

Autovehiculele oprite, staționate sau parcate în zonele restricționate vor fi ridicate de autorități.

Scopul simulării desfășurate în județul Constanța este acela de sincronizare a capacităților de reacție, coordonare și colaborare interinstituțională privind măsurile de protecție și securitate ce urmează a fi aplicate pe timpul prezenței delegației americane.


Grupul Media pentru Știri de Securitate
Summit NATO 2008

Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.