Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
Zi normală în capitala României la sosirea primilor oficiali 
Marți, 01.04.2008,  20:20

Comandamentul Național pentru Securitatea Summit-ului NATO apreciază că toate forțele participante la măsurile de protecție și securitate instituite pe parcursul zilei de 1 aprilie au acționat cu profesionalism, activitățile desfășurându-se conform graficului.

Pe parcursul zilei, pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, au sosit peste 10 delegații oficiale care vor participa la lucrările Reuniunii Alianței Nord-Atlantice în perioada 2 – 4 aprilie.

Momentul de vârf al zilei l-a constituit sosirea la București a președintelui Statelor Unite ale Americii și a delegației care îl însoțește.    

Intrarea Air Force One în spațiul aerian românesc și aterizarea aeronavei americane au decurs în condiții normale. Măsurile de protecție și pază pentru președintele George W. Bush sunt asigurate de ofițeri ai serviciilor de informații și securitate române în cooperare cu agenți ai Secret Service.

În cursul zilei de mâine sunt așteptate să sosească, în România, aproape 50 de delegații oficiale pentru Summit-ul NATO.


Grupul Media pentru Știri de Securitate
Summit NATO - 2008

Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.