Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
Asistența medicală pe timpul Summit-ului NATO
Joi, 03.04.2008, 16:22

Șapte persoane au solicitat până în prezent asistență medicală în timpul prezenței la activitățile Summit-ului NATO. Dintre acestea patru sunt jurnaliști (într-unul dintre cazuri fiind necesară spitalizarea), iar trei fac parte din delegațiile oficiale participante la reuniunea de la București.

În aceste cazuri, toate măsurile de acordare a primului ajutor au fost coordonate de Centrul medical care funcționează în cadrul Comandamentului Național pentru Securitatea Summit-ului NATO.

Medicii pregătiți pentru situații de urgență în timpul Summit-ului au mai intervenit și pentru soluționarea altor trei cazuri, transportate pe culoarul unic.

Două elicoptere medicale au primit acordul de survol a spațiului aerian pentru transportul de urgență a doi pacienți la Spitalul de Urgență Floreasca din București, cu aterizare pe stadionul Dinamo.


Grupul Media pentru Știri de Securitate
Summit NATO - 2008


Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.