Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
A început ridicarea restricțiilor de securitate de pe DN1 și din București
Vineri, 04.04.2008, 17:35

Comandamentul Național pentru Securitatea Summit-ului a dispus ridicarea tuturor dispozitivelor de securitate instituite la 1 aprilie.

În urmă cu câteva minute autoritățile au început ridicarea restricțiilor de circulație pe culoarul unic, utilizat exclusiv de către delegațiile oficiale participante la Summit-ul NATO.

Măsurile de securitate instituite pentru culoarul unic sunt ridicate, simultan, din patru puncte ale Capitalei. La această oră sunt eliminate dispozitivele pentru separarea traficului în zonele Aeroportului Internațional “Henri Coandă”, Piața Victoriei, Piața Națiunilor Unite și Palatului Parlamentului. Autoritățile asigură populația că, în scurt timp, toate balizele vor fi ridicate, iar circulația rutieră va reveni la normal.

Măsurile speciale instituite la hotelurile unde au fost cazate delegațiile străine au fost și ele ridicate.

Comandamentul Național pentru Securitatea Summit-ului mulțumește cetățenilor și reprezentanților mass-media pentru sprijin și întelegere.


Grupul Media pentru Știri de Securitate 
Summit NATO 2008

Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.