Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
INVITAȚIE - Prezentarea măsurilor de protecție medicală a demnitarilor prezenți la Summit-ul NATO de la București
Vineri, 14.03.2008, 17:00

Luni, 17 martie a.c., ora 10.00 jurnaliștii acreditați sunt invitați să participe la prezentarea măsurilor de asigurare medicală a demnitarilor prezenți la Summit–ul NATO de la București, parte integrantă a măsurilor de securitate.

La această întâlnire vor fi prezentate aspecte legate de medicina de urgență, prespitalicească și spitalicească și medicina preventivă, care țin de asigurarea medicală a oficialilor prezenți la reuniunea din aprilie. Totodată, vor fi prezentate mijloacele cu care sunt dotate ambulanțele precum și principiile care stau la baza asigurării asistenței medicale a demnitarilor participanți la summit.

*     *     *

    Ziariștii care doresc să participe la această activitate sunt așteptați la ora 09.45, la stația de metrou Izvor, pentru a fi conduși cu un microbuz la locul de desfășurare al activității. Accesul jurnaliștilor în incinta Palatului Parlamentului se va face numai împreună cu reprezentanții SPP și pe baza unei liste pe care dumneavoastră trebuie să o transmiteți Biroului Informare și Relații Publice din cadrul S.P.P. până vineri, 15.03.2008, ora 17.00 (tabelul trebuie să conțină: numele și prenume, serie și număr B.I/C.I., publicația și telefonul). Persoană de contact: Purtător de cuvânt, locotenent Bogdan ONEA, telefoane 0728 101 405, 408 10 21.


Grupul Media pentru Știri de Securitate 
         privind Summit-ul NATO

Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.