Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
De mâine, începând cu ora 7.00, se instituie restricțiile rutiere și pietonale în București
Luni, 31.03.2008,  15:45

Începând de mâine,  1 aprilie a.c., ora 07:00, vor fi instituite restricțiile rutiere și pietonale necesare asigurării deplasării în bune condiții a coloanelor oficiale care încep să sosească la București. Primele delegații care vor veni în România sunt așteptate să aterizeze la Aeroportul Internațional Henri Coandă,  începând cu ora 9.00. Mâine sosesc la București peste 10 delegații oficiale.

Principala restricție de circulație care va fi instituită de mâine de la ora 7.00 este constituirea culoarului unic destinat exclusiv circulației coloanelor oficiale ale Summit-ului NATO.

Autoritățile recomandă evitarea traversării Capitalei de către autovehiculele aflate în tranzit, alegerea unor trasee adiacente culoarului unic și folosirea cu precădere a mijloacelor de transport public.

În perioada 1- 4 aprilie a.c. vor fi suplimentate liniile de transport public și garniturile de metrou pentru a facilita deplasarea cetățenilor Capitalei.

Restricțiile vor fi menținute până la data de 4 aprilie, ora 24:00.

Traficul pe DN1 se desfășoară în condiții normale, cu o ușoară aglomerare pe sensul de intrare în Capitală.

În București se circulă în bune condiții, fără a fi constatate blocaje rutiere. 


Grupul Media pentru știri de Securitate
Summit NATO 2008

Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.