Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
GRUPUL MEDIA PENTRU ȘTIRI DE SECURITATE PRIVIND SUMMIT-UL NATO (GM - SSN)
PREZENTARE GENERALĂ

Grupul Media pentru Știri de Securitate reprezintă un canal unic de comunicare al tuturor instituțiilor din domeniul securității naționale care sunt angrenate în asigurarea bunei desfășurări a Summit-ului NATO de la București.

COMPONENȚA GM - SSN
Echipa este formată din specialiști anume desemnați ai birourilor de presă din cadrul următoarelor instituții: Ministerul Apărării, Ministerul Internelor și Reformei Administrative, Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat, Serviciul de Protecție și Pază, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Serviciul de Informații Externe.

SCOPUL GM-SSN
GM-SSN are ca scop transmiterea către publicul larg și către mass – media, în timp real, a informațiilor publice din domeniile:

Activitatea grupului vine să completeze pe aceea a Centrului Media de la Palatul Parlamentului, știrile emise de Grup referindu-se exclusiv la activitățile menționate mai sus.

Transmiterea oportună și avizată a datelor de interes pentru media și publicul larg este prioritară pentru membrii GM-SSN, structură care s-a înființat și funcționează ca o agenție de știri de nișă.

ROLUL GM - SSN
GM - SSN este singurul emițător de comunicare din domeniul securității Summit-ului. Grupul reprezintă „vocea unică” a tuturor instituțiilor din domeniul apărării, ordinii publice și siguranței naționale care sunt angrenate în asigurarea bunei desfășurări a Summit-ului NATO de la București.

COOPERARE INTERINSTITUȚIONALĂ

Misiunea principală a Grupului este aceea de a transmite unitar știri de securitate în timp real către public și media prin:

Activitate

Echipa GM-SSN produce:

Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.