Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
INSTITUȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT MILITAR
 1. Ministerul Internelor și Reformei Administrative
 2. Ministerul Apărării

 3. Serviciul Român de Informații
  • Academia Națională de Informații
   Academia Națională de Informații este o instituție militară de învățământ superior creată în temeiul Legii privind organizarea și funcționarea Serviciului Român de Informații, care prevede pregătirea personalului în cadrul unui sistem de învățământ propriu.

   În cadrul ANI, învățământul se desfășoară la standarde înalte de performanță, în acord cu Declarația Universală a Drepturilor Omului, Constituția României, Legea Învățământului, Legea privind acreditarea instituțiilor de învățământ superior și recunoașterea diplomelor, Statutul personalului didactic și Statutul cadrelor militare.

   Academia Națională de Informații are ca obiectiv formarea ofițerilor de informații, atât pentru Serviciul Român de Informații, cât și pentru celelalte instituții cu atribuții în domeniul siguranței naționale. La încheierea studiilor, absolvenții A.N.I. obțin diploma de licență și brevet de ofițer.

Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.