Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
TEL VERDE Summit NATO, 2-4 aprilie 2008
TELEFON NATO PENTRU CETĂȚENI

6286 (NATO) apelabil direct din rețelele GSM *
080 080 NATO (6286) gratuit apelabil din rețeaua de telefonie fixă


Liniile telefonice sunt puse la dispoziția persoanelor care doresc să se informeze asupra rutelor pe care se pot deplasa cu mașina în capitală, în perioada Summit-ului NATO. Informațiile despre trafic, culoarul unic rutier, locurile permise traversării acestuia, spațiile în care va fi interzisă parcarea și alte recomandări pentru cetățenii Capitalei pot fi aflate de la operatorii acestor linii telefonice apelabile direct din rețeaua GSM 6286 (NATO) - tarifele sunt în rețea conform tipului de cartelă sau abonamentului contractat - și din rețeaua de telefonie fixă gratuit 080 080 6286 (NATO).

Cetățenii pot primi și informații referitoare la devierile unor linii de transport public din București (RATB).

Programul de operare al telefoanelor NATO este permanent, asigurat de către psihologi ai Serviciului de Protecție și Pază.

Serviciul de Telecomunicații Speciale oferă suportul tehnic pentru telefoanele NATO. Toate datele în legătură cu restricțiile sunt puse la dispoziție de către Ministerul Apărării, Ministerul Internelor și Reformei Administrative, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Informații Externe, Serviciul de Telecomunicații Speciale și Serviciul de Protecție și Pază.

Aceste informații cât și alte materiale sunt accesibile pe pagina de stiri de securitate a Comandamentului Național pentru Securitatea Summit-ului NATO (www.cnss-summitbucharest.eu ).

* GSM - tarifele sunt în rețea conform tipului de cartelă sau abonamentului contractat


Cetățenii care au de semnalat situații de urgență care amenință siguranța cetățeanului și a bunurilor acestuia, siguranța națională și alte cazuri prevăzute de lege sunt rugați să sune la numărul unic de apel 112. 

      Grupul Media pentru Știri de Securitate
             Summit NATO 2008


Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.