Urmează:
Home Grupul Media pentru știri de securitate Securitate națională România în teatrele de operații NATO Instituții de învățământ militar Publicații militare Contact Hartă site

Actualizat la:
TEL VERDE

Harta rutiera

Nivel de alerta terorista
RESTRICȚII PIETONALE

Străzile, aleile, intrările în curți și parcările aflate în zona de securitate vor fi blocate și supravegheate de jandarmi, iar la capătul străzilor și aleilor vor fi montate garduri metalice asigurate de poliția comunitară. Pe segmentele blocate nu vor circula și nici parca autovehicule din nicio categorie, cu excepția autovehiculelor salvării și pompierilor în cazuri în care situația impune, cu informarea și acordul șefului de tronson. Delimitarea sensurilor de mers ale coloanelor oficiale de traficul rutier public se realizează prin separatoare de trafic.

Culoarul unic poate fi traversat de mijloace auto atunci când există pauze în circulația coloanelor oficiale și a navetelor prin punctele special destinate, iar de către pietoni pe la trecerile marcate, care vor fi supravegheate de agenți de poliție și jandarmi. Traversarea culoarului unic se permite de către agentul de poliție rutieră care execută serviciul în punctul respectiv.

18.03.2008
Măsurile speciale ce se vor lua la data de 29 martie precum și în intervalul 02-04 aprilie, vor afecta traficul auto și pietonal atât în perimetrele menționate cât și în restul Capitalei.
Copyright © 2008 Serviciul de Protecție și Pază. Toate drepturile rezervate.